sábado, 13 de enero de 2018

DECIDIM LA POBLA

Com segur sabeu (i sinó vos o dic ara), el Pressupost per al 2018 no va ser aprovat el passat mes de desembre. La primera conseqüència que ha tingut ha sigut la paralització del calendari programat del DECIDIM LA POBLA.



Per primera vegada en la història del nostre poble, les veïnes i veïns poden presentar el projecte que consideren oportú i que pugen entendre com necessari i vàlid per a la Pobla Llarga. Per poder portar-lo endavant, a l’esborrany del Pressupost del 2018 hi ha destinats 50.000 euros.

El que pretenem amb aquest primer Pressupost Participatiu és ajudar a potenciar la participació ciutadana. Entenem que els poblatans deuen començar a participar en la presa de decisions municipals i així es complementa la democràcia representativa i en la qual, participar, també significa decidir.

Els objectius específics que es pretenen obtenir són els següents:

-           Fer possible la reflexió sobre les necessitats a la Pobla Llarga, identificar demandes i prioritzar-les en el temps.

-           Prendre decisions concretes, executables d’acord amb la viabilitat i el volum de recursos disponibles de l’Ajuntament i fixar-ne els terminis d’execució.

-           Afavorir la participació i implicació directa del teixit associatiu i de la ciutadania no associada.



Fins demà hi havia de termini per a presentar els projectes (es va iniciar aquesta possibilitat el passat 11 de desembre) però s’amplia fins que tingam el Pressupost del 2018 aprovat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario