domingo, 27 de enero de 2019

Tot es pot perdre


El canvi polític en aquesta legislatura que està finalitzant s’ha fet ben evident en molts sectors (econòmic, cultural, serveis socials, etc.) sent sens dubte la recuperació de part de la nostra història més recent una de les que més ha marcat la diferència entre l'anterior govern i l’actual. No sols estic parlant ací a la Pobla Llarga sinó també al Consell, Diputació, i molts altres ajuntaments.

Hui és dia internacional de la memòria de l’Holocaust i prevenció de crims contra la humanitat. Durant aquesta setmana, i hui mateix, hi ha distints actes en molts pobles, ciutats, que en aquesta legislatura varen canviar el color polític dels seus ajuntaments. Però tot aquest avanç pot aturar-se o fins i tot desaparèixer davant la possibilitat de que l’extrema dreta vaja guanyant simpaties i vots al nostre poble, a la nostra comarca o al nostre País Valencià.



Rosa Torán, va escriure el passat 15 de gener en PÚBLICO, un article titulat “Conocer el pasado es Democracia” que deguem llegir complet per ser conscients del retrocés que ens amenaça davant l'aparició de polítics que neguen el feixisme, el franquisme, com el que va ser, un crim per a la humanitat.



JUNTS SOM FORTS
de Pasqual Boqueta (2019)

No hay comentarios:

Publicar un comentario