jueves, 16 de febrero de 2017

125.000 € cobrats

Ja anem, aquest equip de govern socialista, cap a dos anys al front del nostre ajuntament. El desastre que ens hem trobat és, sincerament, per arrancar a córrer, però ens hem posat “el pantaló vell” i ací estem treballant com no es poden fer una idea.
Molt d’eixe treball és intern, de posar en ordre expedients i expedients que estaven completament abandonats, totalment incomprensibles alguns d’ells com és el tema de cobro de quotes urbanístiques i que fins i tot, m’agradaria en primer lloc tenir una explicació política per part del PP i en segon lloc, saber si deixar de cobrar 900.000 euros, dels que casi la meitat és deute d’una empresa constructora, no és delicte.
Però ara i de forma urgent tocava posar-se a recaptar el màxim possible d’estos 900.000 euros i l’alcaldessa des de les primeres setmanes, va iniciar una ronda d’entrevistes amb totes les persones que figuraven com a deutores i arribant a acords de pagament que es van anar complint. A continuació i amb l’ajuda de la Diputació de València (i dels nostres funcionaries i funcionaris que han treballat molt) es va iniciar el cobro a empreses i particulars per la coneguda via executiva arribant hui a la xifra de 1250.000 euros ja cobrats.

Encara queda molt a fer, no sols en aquest tema, sinó en altres que també han estat anys i anys parats, estancats, i molt d’aquest treball serà intern, de portes cap a dins de l’ajuntament i només els que accedeixen al govern d’ací dos anys, podran valorar-ho. O no.


1 comentario:

  1. Per a poder treure la gestió al carrer, primer cal tindre la casa neta sino la bruticia acaba per enfangar-ho tot. Felicitats per eixa tasca sorda però es la qué al final sonarà.Anim i endavant

    ResponderEliminar