domingo, 10 de julio de 2022

Finalitzarem 2022 baixant dels 4 milions en deute

Si analitzem els anys de Govern del Partit Popular a la Pobla Llarga (2003-2015) una dada sobreïx per damunt de tot: el deute (sols en capital) a bancs en 2012, el més alt en la nostra recent història, 5.291.000 €.

Com hem comentat alguna vegada, no sols el deute era un greu problema per a la Pobla Llarga sinó la manera en que es va tancar tornar part d’aquest deute en el banc per part del PP que posava en perill les nòmines dels treballadors.

Els Socialistes, en entrar al Govern en 2015, ens vam marcar la prioritat de rebaixar el total a pagar al banc anualment, ajustant una quantia que encara que fora alta per poder anar amortitzant el més prompte possible el deute tan gran, no posara en perill els sous de totes i tots els treballadors i així s’ha fet. Hui, s’amortitza un total de 315.056,03 € (més interessos que pugen 23.884,83 €) quantia que per desgràcia deixem d’invertir en millorar el nostre poble però que no hi ha més remei que fer front.

Hui, la premsa comarcal, parla que encara som dels pocs pobles de la Ribera que té un deute molt alt i així és, però cal deixar clar l’esforç tant gran que estem fent totes les veïnes i veïns per poder anar eixint d’aquest forat en el que ens va deixar el PP.



No hay comentarios:

Publicar un comentario