domingo, 28 de junio de 2020

Els Serveis Municipals ajudaran a la nova normalitat

Sabem que alguns pobles no van a obrir la Piscina Municipal, ni altres serveis com l’Escola d’Estiu, argumentant que són potencials focus de contagis, i clar, la pregunta és: els Ajuntaments que si anem a donar aquest Servei, som uns irresponsables?. Evidentment NO.

Gràfic que ens deixa veure com d'afectats estan els distints continents. Ací poden trobar aquest gràfic

A estes altures tots tenim clar que estem vivint una pandèmia. Hui, la xifra de contagiats està per 9,9 milions de persones i molt prop de 500.000 les que han perdut la vida. Però hem d’iniciar activitats que ens aporten salut, ensenyar als menuts a “viure” amb el bitxo, i açò ho deguem fer també des dels Ajuntaments, activant protocols marcats per les autoritats sanitàries i obligant als usuaris a complir-los. Amb la posada en marxa dels Serveis Municipals ajudarem a anar modificant conductes que en temps de pandèmia no toquen i nous hàbits anirem incorporant en el nostre dia a dia.

Hui ja hi ha crítica política a un Ajuntament per no obrir estos Serveis estivals per part dels qui estan a l’oposició. Tots tenim por que hi haja un rebrot als nostres municipis i més que es produïsca en una Piscina, en l’Escola d’Estiu, però si tots complim i fem complir el que se’ns està demanant (1,5 m – màscara – higiene) deguem estar “confiats” i el més important, anirem ajudant a entendre als nostres conciutadans la nova normalitat i a incorporar comportaments, pautes, en el nostre dia a dia, que segur ajudaran a que no hi haja rebrots.




1 comentario: