jueves, 7 de junio de 2018

Compromís, mentís


Des que vam tenir en les nostres mans, el passat divendres 1 de juny, el butlletí de Compromís, ens vam quedar bocabadats, per dos mentides que les considerem molt greus. I ho considerem greus per la intenció clara i manifesta de Compromís de la Pobla Llarga de manipular l’opinió de la gent que llisca el seu infoCOMPROMÍS.
Si agafem l’article “Dos investigats a La Pobla Llarga” s’afirma que “fins agost de 2017 no es va realitzar cap actuació”. Se està parlant de la Mina, i es diu que disposen “d’un regidor en l’Ajuntament i hem viscut de primera mà tot el que ha passat”. Doncs, afirmar que “fins agost de 2017 no es va realitzar cap actuació” és faltar clarament a la veritat.

Com es sabut per tots, ja que a l’AVANT Socialista número 27 d’octubre de 2017es va publicar tota la informació sobre aquest tema, en abril de 2015 (els Socialistes entrem a l’ajuntament el 15 de juny) dos persones son contractades pel PP, per a fer aquest “projecte” del Sr. Soler, la Mina. En maig de 2015, una màquina va accedir per anar netejant aquest escorredor, pagant el govern del PP un total de 16.973,02 euros entre sous i màquina. Cal dir també que el senyor Soler va encomanar unes comportes en maig de 2015 per valor de 4.460,03 euros. Així que afirmar que en aquest projecte no hi havia res fet fins agost de 2017, es totalment fals.
Però la afirmació que més malestar a causat ha sigut: “després de sofrir la investigació per la denúncia realitzada per l’exalcalde Rafael Soler, les comportes i les plantes foren situades al seu lloc a l’agost de 2017”. La denúncia de l’exalcalde a l’actual alcaldessa va ser signada el 7 de setembre de 2017, denúncia que porta la data de 13 de setembre en el registre d’entrada al jutjat de primera instància d’Alzira. Així que abans de ser coneixedora l’alcaldessa de la denúncia, diu Compromís que va actuar per “sofrir la investigació per la denúncia”. Compromís de la Pobla Llarga, sabia que hi havia una investigació abans de ser presentada la denúncia? A l’alcaldessa ja li va resultar sorprenent, que l’advocat de Rafael Soler, el dia que va anar a declarar com a investigada, portés un dels butlletins d’aquesta Coalició. Podria ser el número 16 on Compromís va amenaçar en “prendre [...] mesures i actuacions contra aquest tema”.
No tot val en política. Deixar en cada casa un butlletí amb mentides, és d’unes formes deplorables. Cal una explicació. Les esperem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario