domingo, 11 de diciembre de 2016

Finalitzada I fase polifuncional

En entrar al govern en juny de 2015, molt del que en mesos va aflorar (sentències firmes 800.000 euros, deute en banc 190.000 euros, IVA per pagar més multa 80.000 euros, etc.) ens va caure com un poal d’aigua gelada, però quina era la situació real del polifuncional, com una llosa.

Després de veure inauguracions, crides, i altres, pensàvem (des de fora) que el lloc compliria amb tota la legislació vigent per considerar el polifuncional, apte per a tots aquests actes, però la realitat era molt distinta. El polifuncional (amb un cost inicial de 250.000 euros) era (i per desgràcia encara ho és) un MAGATZEM.

Invertir aquesta situació, donar una solució d’ús a esta primera inversió del PP de 250.000 euros, va ser una de les prioritats del nou govern, i davant la primera subvenció de la Diputació el 9 de setembre de 2015 (poden mirar ací l’ordre) vam decidir primer que res, millorar el pou de la Serratella (el pou II, deixant-lo completament nou) i iniciar la primera fase de conversió del magatzem actual en un vertader polifuncional.

Aquesta I fase, ha estat dissenyada per l’arquitecte JUAN JOSE GIL GIMENO i portada a cap per l’empresa PRODIESAN S.L.. Com poden veure en la imatge, s’ha construït una entrada principal amb dos annexos laterals (vestuaris i servicis).


Una segona inversió, el PPOS 2016 de 125.000 euros, que si recorden va ser l’opció guanyadora per les veïnes i veïns que van participar per primera vegada a la Pobla Llarga en la elecció d’una inversió d’esta magnitud al passat maig 2016, està a punt d’iniciar-se per culminar la transformació del que hui es un magatzem en un vertader centre polifuncional.





No hay comentarios:

Publicar un comentario