sábado, 3 de diciembre de 2016

Exemple del treball que es realitza

Activitat frenètica estem portant al nostre Ajuntament tots els regidors de l’equip de govern i l’Alcaldessa al front. Aquest és sols el que s’ha fet durant aquest mes de novembre:

1 - S’ha portat a cap el pla d’ocupació municipal, on distintes poblatanes i poblatans han estat empleats durant tot el mes en tasques de neteja viaria la majoria d’elles i ells.

2 – S’ha realitzat una jornada informativa on podien participar qualsevol veí o veïna del nostre poble sobre noves eines de recerca de treball.

3 – S’han presentat dos nous programes de treball l’EMCORP i SALARI JOVE, i en breu comencen les persones seleccionades a treballar.

4 - S’ha organitzat una xerrada informatives per a tota la població sobre el gas domèstic, sobre com prevenir estafes.

5 – Taller per adquirir ferramentes d’estimulació primerenca. Com entendre i millorar les capacitats cognitives dels nostre fills.

6 - "Treballar la salut dels vostres fills" taller realitzat gràcies a la metgessa Empar Aranda, pediatra del centre de salut de la Pobla Llarga, on es va parlar sobre l'alimentació des nostre menuts, sobre el calendari de vacunació i prevenció de malalties.

7 – S’ha celebrat el dia contra la violència de gènere, participant escolars del nostre poble.

8 – S’ha creat l’Escola Municipal de Família integrada per representants i tècnics de l’Ajuntament, Mancomunitat de la Ribera Alta, centres educatius i AMPES de la localitat a fi de crear un espai d’informació, formació, reflexió i activitats lúdiques per a les famílies sobre temes relacionats amb les seues funcions educadores i socialitzadores.

9 - Es va acompanyar a la associació de jubilats i pensionistes del nostre poble al centre d’investigació príncep Felip per fer entrega d’uns diners que serviran per a lluitar contra l’Alzheimer.

10 - La celebració de la XVII Assemblea d’Història de la Ribera, va aglutinar al nostre poble, a més de 80 investigadors de tota la comarca, presentat un total de 50 comunicacions, de les que cal destacar la preparada pels poblatans Joan Català, Balbí-Josep Serena, Ferran Pastor, Josep Lluis Navarro i Ximo Vidal.

11 - S’ha treballat per a la creació d’una revista intermunicipal anomenada LA COMUNA que va ser presentada durant l’Assemblea.

12 - Durant setmanes hem tingut a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, LA RIBERA DEL XÚQUER (exposició sobre la nostra comarca).

13 – S’ha gestionat la cessió del Crist de la Pobla a la Universitat per a ser referent en una exposició dedicada a la restauració.

14 - S’ha posat en marxa el programa d’entrenament física per als més majors.

15 - Creació de la nova escola d’iniciació esportiva “amics de l’atletisme”.

16 – En marxa des del 10 de novembre un nou taller de motricitat i memòria per a majors.

17-  Les plaques de tres carrers on hi havia un error, s’han modificat a la forma correcta. c/ SANT VICENT; c/ CANONGE FRANCESC FOGUÉS COGOLLOS (1853-1913); c/ ARDIACA EN PERE D’ESPLUGUES fundador de la Pobla Llarga any 1317.

18 - S’han fet i repartit fulls per a poder inscriure’s al BANC DE TERRES local.

19 - Ja estem immersos en la II campanya COMPRA AL TEU POBLE amb una gran expectació per part de tots, ja que l’any passat va estar molt ben rebuda i s’espera que aquesta nova edició siga molt més participativa.

20 - Durant aquests dies de pluja s’ha estat pendent de les principals vies com la carretera de Manuel detectant i solucionant un tap que en hores haguera fet impossible circular.

21 - S’ha presentat un pla econòmic financer per a poder rebre una nova subvenció de la Diputació de mes de 100.000 euros que va destinada a millorar la nostra piscina municipal. Abans s’ha treballat per tenir tota la documentació d’aquest projecte de millora de la piscina a punt.  

22 - També una modificació de crèdit de 2,5 milions d’euros on per primera vegada tenim tots clar on s’han destinat més de 1,7 milions durant dècades del nostre pressupost.

23 - Presents en la presentació per part de la Diputació de les inversions en carretes on venen per a la Pobla Llarga uns 166.000 € ja gastats fa molts anys però no pagats.

24 - També se va participar en la reunió convocada des de la Generalitat amb el títol MUNICIPIS QUE RESCATEN PERSONES.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario