domingo, 15 de noviembre de 2015

Ens posem en marxa

Salutacions a tot hom

Soc XIMO VIDAL, responsable de l’àrea PROMOCIÓ ECONÒMICA I OCUPACIÓ de l’Ajuntament de la Pobla Llarga.
Fa ara quatre anys, vàrem crear un GRUP PÚBLIC a FACEBOOK titulat PRESSUPOST PARTICIPATIU LA POBLA LLARGA on l’actual Equip de Govern de l’Ajuntament intentarem iniciar un projecte per donar a conèixer que era un pressupost municipal, de que parts constava, i sobre tot, incorporar aquesta idea de PARTICIPACIÓ que tot veí ha de tenir en la gestió del que son els seus diners, els seus impostos.
El Govern del nostre poble, l’ALCALDESSA sobre tot, tenim molt pressent que estem gestionant un BÉ COMÚ un bé de totes les poblatantes i poblatans i que donar compte a tots del que fem o deixem de fer, és importantíssim.
En matèria econòmica, encara vegem més necessària si cap, aquest contacte directe amb tots vosaltres i les ferramentes que hem heretat de l’anterior Govern no ens permet. La duplicitat de web municipal, la complexitat tècnica per actualitzar la web lapoblallarga.es està fent que es retarde més del que pensàvem així que hem activat ja aquest BLOG per encetar aquest contacte amb tots vosaltres des de hui.  
Amb aquest BLOG, podrem anar informant puntualment de l’estat del nostre pressupost, de qualsevol moviment dins l’apartat econòmic i així complir, per convicció més que per obligació, en la TRANSPARÈNCIA, tan necessària dins la gestió pública.

El correu electrònic meu és ximo.vidal@lapoblallarga.es i qualsevol pregunta sobre aquesta àrea, ací estic.      

1 comentario:

  1. Felicitats per la iniciativa. Una vegada més veniu a demostrar que tots els que están en política no son iguals. Endavant!!

    ResponderEliminar