domingo, 15 de noviembre de 2015

Compte general 2014

La llei actual senyala que: “els estats i comptes de l'entitat local seran rendides pel seu president abans del dia 15 de maig de l'exercici següent al que corresponguin” i la Pobla Llarga així ho va fer. L’anterior Alcalde va remetre les dades que segons l’anterior Govern de la Pobla Llarga eren les correctes, eren les reals de la nostra comptabilitat.
Poden veure les dades a aquest portal RENDICION DE CUENTAS (les del 2014, del 2013 i del 2012).
Però aquesta liquidació tenia que passar un altre tràmit, ser dictaminada favorablement o no per la comissió especial de comptes i el 28 d’octubre de 2015 va ser convocada aquesta comissió formada pels Grups Municipals Socialista (quatre dels cinc regidors) Partit Popular (dos dels tres regidors) Compromis (un regidor) Esquerra Unida (un regidor) Ciudadanos (un regidor) i per 6 vots en contra, 1 abstenció i 2 vots a favor, va ser dictaminada aquesta liquidació DESFAVORABLE.
Fins al 27 de novembre es poden presentar reclamacions, objeccions i observacions a aquesta liquidació del 2014 i ens trobem hui encara en termini.

Informarem de si es presenten reclamacions, i si es presenten, l’informe que emetrà la comissió especial i que es sotmet al Ple per a ser aprovada ja que les entitats locals deuen actualment enviar al Tribunal de Comptes el compte degudament aprovat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario