viernes, 25 de mayo de 2018

Què s’han fet amb els diners?


Una vegada més em tingut que fer front al pagament d’interessos per la gestió del Partit Popular. Un nou pago, aquest de 60.000 €, hem fet aquesta setmana, per l’incompliment de subvenció de l’ajuntament de Rafael Soler amb la diputació d’Alfonso Rus. El 10 de juliol de 2008, el senyor Rafael Soler i el senyor Alfonso Rus, van signar un conveni per a finalitzar el Monterrey. Un total de 267.000 € va enviar a la Pobla Llarga la diputació, diners que es van pagar a una empresa per la compra de 1.089 butaques, per la col·locació del teló del escenari, etc. Com es públic i notori, el Monterrey no es va finalitzar, i com no sabem ni on estan els diners ni el material, l’actual ajuntament ho va posar en coneixement de la fiscalia i estem pendent del judici.

Però aquest pagament no es de deute generat pels populars en la seua gestió. Aquests euros si van entrar a l’ajuntament i no es van destinar on calia. Com per exemple l’IVA cobrat per la venda de solars en època del PP i no ingressats a hisenda (durant aquesta legislatura hem pagat 72.000 € per aquest tema). Parlem per exemple de la Casa de la Música on es van enviar tots els diners per a la seua construcció i no es van tornar 190.000 € al banc (ho hem fet nosaltres en aquesta legislatura). Parlem del no pagament a constructors per la urbanització de la closa i polígon on hem tingut que fer front a sentències per valor de 500.000 € (mitjançant un préstec) i que durant el govern del PP si van cobrar molts diners per les quotes urbanístiques.

I la pregunta, què s’han fet amb els diners? comença a prendre força quan en 2016, es pot generar un superàvit de 200.000 € a la Pobla Llarga. I més encara quan pots generar en 2017 un superàvit de 400.000 €. Quan en dos pressupostos pots, no sols fer front a part del deute del PP, sinó fins i tot millorar els serveis que es presten, sense generar dèficit sinó tot el contrari, comences a no entendre que botons feia el Partit Popular amb els diners de tots nosaltres. 




Al pressupost municipal, es senyala una quantia d'ingressos estimats. Durant la primera legislatura del Partit Popular (2003-2007) es van senyalar dos anys que superarien els 4 milions d'euros (2007-2008) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario