viernes, 19 de agosto de 2016

Tres mesos per a l’assemblea d’història de la ribera a la Pobla Llarga


Per primera vegada a la Pobla Llarga, va ha celebrar-se l’Assemblea d'Història de la Ribera, impulsada en 1979 per Joan Fuster. Convidem a tots els poblatans a que participen o en la secció monogràfica (“Vil·les, alqueries i cases de camp. Poblament dispers, noves poblacions i urbanitzacions a la Ribera”, tema que vol abastar tots els aspectes relacionats amb el poblament del territori al llarg del temps) o en la secció miscel·lània (dividida en els següents apartats: Geografia, Fonts i Documentació, Prehistòria i Arqueologia, Història Antiga, Història Medieval, Història Moderna, Història Contemporània i Història de l’Art i Patrimoni Cultural i Artístic).

Encara hi ha temps per a presentar al Secretariat les comunicacions (fins al 23 d’octubre) i ací adjuntem l’enllaç per a poder descarregar el full d’inscripció però no hi ha ja massa temps per poder treballar en ella, en la comunicació elegida per vostè, i aportar a la història de la nostra comarca el seu treball.


Recorde que no sols hi ha que omplir el full d’inscripció, sinó que cal presentar un resum del seu treball en un full, especificant el títol i el nom de l’autor, abans del 30 d’octubre, per poder-lo lliurar als participants  adjunt amb el material de l’Assemblea. El temps d’exposició de cada comunicació estarà al voltant dels 15 minuts, tot i que el treball definitiu per a la publicació pot arribar fins als 25 fulls a doble espai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario