miércoles, 4 de mayo de 2016

Ni un dia més, Sr. Soler

Dins d’unes setmanes farà un any que els Socialistes guanyarem les eleccions municipals a la Pobla Llarga, configurant un govern amb moltes ganes de treballar per un canvi real al nostre poble. Des de que guanyarem les eleccions fins que vàrem accedir a l’Ajuntament varen passar 21 dies on el govern que eixia deuria d’haver-se assentat amb el govern que entrava, per iniciativa pròpia, per a explicar la situació real del poble però la covardia política del Sr. Soler va fer que sols a petició de la nostra Alcaldessa acceptés realitzar una reunió on en pocs minuts ens va despatxar sense fer referència a res del que després ens hem trobat.

El que ens hem trobat, ho hem fet públic, i més o menys els poblatans coneixen el gran nombre de temes com no pagar IVA, com no tornar diners d’un factoring, multa de la Confederació, multa mediambiental, sentències firmes que es trobaven als calaixos i que ens ha obligat a demanar fins i tot un anticipo a la Diputació per poder fer front al pagament d’una d’elles, etc.
Davant la noticia publicada al LEVANTE sobre l’anticipo el 20 d’abril de 2016, eixia l’ex-Alcalde un dia desprès acusant al nostre govern de ser uns plorosos i diu l’article que defensava que hi ha 900.000 euros pendents de cobrament. Efectivament, aquest és la xifra que aquest govern ha estat aclarint durant els primers mesos de govern, xifra que no se sabia de forma exacta, per quotes urbanístiques de quatre urbanitzacions distintes iniciades a partir de 2003.

Durant els anys d’oposició, el Sr. Soler mai ha aclarit qui eren els deutors ni les quanties i la pregunta era, perquè ? com un poble que està dessagnant-se econòmicament parlant, fins arribar als vora 6 milions de deute no presentava per via executiva els cobros? I la resposta ha sigut molt dolenta. L’Ajuntament de la Pobla Llarga si va presentar al Servei de Recaptació de Tributs Locals de la zona de Xàtiva en el 2009 i en el 2010 distints expedients per a executar el cobrament d’aquestes quotes, com la d’una societat que sols ella deu uns 370.000 euros, però aquests expedients, desprès de ser fins i tot signats com a rebuts pel Cap del Servei el 5 de novembre de 2010, van tornar a l’Ajuntament.

Sr. Soler, ni un dia més sense explicar com no es va iniciar l’execució després d’estar tot presentat i com es possible que els expedients tornaren a l’Ajuntament, per que sense cap explicació convincent, entenem que no deuria d’estar ni un dia més assentat com a regidor del nostre Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario